33 foto's beschikbaar

Verkocht onder voorbehoud: Golsstraat 39, 7553 MB Hengelo

Type object Woonhuis, eengezinswoning, eind woning
Perceeloppervlakte 115 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 84 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud
€ 150.000,- k.k.
€ 1.304,35/m2
Verkocht onder voorbehoud

Algemeen

GOLSSTRAAT 39 te HENGELO (O) ,

Wel eens op slag verliefd geworden op een woning? Wie aan de Golsstraat 39 binnenkomt loopt serieus risico dit gevoel mee te maken. Al bij het eerste zicht op de fraai in het wit geschilderde trapopgang, maar ook bij binnenkomst in de grote woon- leefkamer. De liefde waarmee aan deze woning is gewerkt is overal voelbaar. Alles werd dan ook aangepakt. Nieuwe kozij... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, eengezinswoning, eind woning
Bouwjaar 1905
Status Verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds Dinsdag 9 april 2019

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 62303/4537436
Vraagprijs € 150.000,- k.k.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 9 april 2019
Laatste wijziging Donderdag 18 april 2019
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, eind woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1905
Isolatievormen Dakisolatie
Dubbel glas
Muurisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 115 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 84 m²
Inhoud 337 m³
Tuinoppervlakte 115 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Beschutte ligging
In centrum
In woonwijk
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Noord-oost
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Badkamervoorzieningen Bad
Douche
Dubbele wastafel
Inloopdouche
Toilet
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja

Omschrijving

GOLSSTRAAT 39 te HENGELO (O) ,

Wel eens op slag verliefd geworden op een woning? Wie aan de Golsstraat 39 binnenkomt loopt serieus risico dit gevoel mee te maken. Al bij het eerste zicht op de fraai in het wit geschilderde trapopgang, maar ook bij binnenkomst in de grote woon- leefkamer. De liefde waarmee aan deze woning is gewerkt is overal voelbaar. Alles werd dan ook aangepakt. Nieuwe kozijnen voorzien van HR++ glas. Het hoofddak werd waar nodig vernieuwd, panlatten, tengels, isolatie etc. Beneden kreeg een gehele metamorfose, compleet met half open keuken, vrij-hangende wasem kap en handgemaakt blad. De schuur werd nieuw opgebouwd en de gevels in oude luister hersteld. Maar misschien de meest bijzondere oplossingen zijn in de eerste verdieping verwerkt. De achtermuur werd opgetrokken tot aan de bovenzijde van deze verdieping, waardoor ze aanmerkelijk meer ruimte ter beschikking kreeg en er zo een ruime ouderslaapkamer en een luxe, ruime en complete badkamer konden worden gerealiseerd. Ook de voorste kinderslaapkamers werden onder handen genomen. Door een deel van de zolder bij de kinderkamers te trekken ontstonden 2 hele gave splitlevel kamers. Maar dit ga ik niet verder beschrijven, dit moet u gewoon komen bekijken, net als de rest van de woning.

Begane grond:
Binnenkomen kan door de fraaie voordeur met bovenlicht. U komt dan in een gang met rechtuit de echt mooie en wit geschilderde trapopgang en direct links de deur naar de woonkamer, die eigenlijk verrassend groot voelt. Aan de voorzijde de zithoek. Rechts achter de trapopgang de ruimte waar een volwassen eettafel haar plaats heeft gevonden en links achter, deels in de uitbouw de ruime keuken. Achter de keuken ligt de bijkeuken, het gastentoilet en de kast waarin de CV ketel haar plaats heeft gevonden.

Tuin
Het totale perceel bestaat uit 115m2. Deze woning heeft geen voortuin, maar dat wil niet zeggen dat er hierdoor een royale achtertuin overblijft. De uitbouw ten behoeve van keuken, bijkeuken en toilet neemt, samen met de schuur, de nodige ruimte in beslag. Toch is het wel goed toeven in deze volledig bestraatte tuin. De ontsluiting geschiedt middels de poort naast de woning. Middels deze poort wordt ook de tussenwoning nummer 38 ontsloten, maar doordat er geen schutting om de tuin van 39 heen is geplaatst, voelt het alsof de gang naar achteren deel is geworden van de tuin. Mensen die dit niet willen, kunnen natuurlijk eenvoudig een schutting plaatsen.

Eerste verdieping:
Dit is een bijzondere verdieping. De achtermuur van de woning werd verder opgetrokken, waardoor deze verdieping een soort dubbele dakkapel kreeg. Hierin vonden een ouderslaapkamer en de luxe badkamer hun plaats. Aan de voorzijde liggen 2 slaapkamers. Omdat de eigenaar de voorgevel intact wilde houden, werd de extra ruimte voor deze kamers eveneens naar de achterzijde toe gezocht. In dit geval door de tweede verdieping te openen en ij de slaapkamers aan te trekken. Spelen en leren op de eerste verdieping en een royale slaapplek op de tweede verdieping. Wie wordt daar nu niet enthousiast van.

Tweede verdieping:
Door het samenvoegen van de tweede verdieping bij de voorste slaapkamers van de eerste verdieping beschikt deze woning niet over een bergzolder. Daarentegen is er op de overloop wel een prettig ruime bergkast gerealiseerd.

Samenvatting:
- Inspirerend gerenoveerde eindwoning
- Gelegen aan een rustig en open straatje, met openbaar groen aan de voorzijde en op loopafstand van het centrum van Hengelo, alsmede van station en andere voorzieningen
- De woning is sinds 2009 helemaal gestript geweest en nieuw opgebouwd
- Fraaie indeling van de eerste verdieping, die gewoon beleefd moet worden
- Drie slaapkamers en een meer dan complete badkamer boven
- Nieuwe binnendeuren
- Mitsubishi Airco unit (inverter, dus koelen en verwarmen)
- Het dak werd gerenoveerd en geïsoleerd
- Alle tussenwanden en -vloeren zijn eveneens geïsoleerd
- Nieuwe hardhouten kozijnen met HR++ glas
- Eigendom Intergas HR combiketel uit 2009
- De buitenmuren werden van binnenuit geïsoleerd
- Kortom het definitieve energielabel (wordt aan gewerkt) zal veel beter zijn dan het voorlopige doet vermoeden.
- Door de uitbouw en de royale schuur bleef er aan de achterzijde een soort patiotuin over, niet persé geschikt voor mensen met groene vingers.
- Op dit moment is de schutting om de tuin verwijderd en is het ontsluiting pad naar achteren bij de tuin getrokken. Wie meer privacy wil kan de schutting herplaatsen
- In nabijheid het centrum, scholen en uitvalswegen
- Op loopafstand van het NS station en ander openbaar vervoer
- Relatief snelle verbinding met de A1
- Meetrapport aanwezig
- Extra makelaars raadt u aan om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren, teneinde een nog completer beeld te krijgen van de woning die u wilt kopen
- In de koopakte wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom

Algemene gegevens:
- Perceeloppervlak: 115m²
- Woonoppervlak: ca 104m²
- Inhoud: ca. 320m³
- Bouwjaar: ca. 1905

LET OP: Bovenstaande waarden zijn deels gebaseerd op de BAG registers en deels geschat en binnenkort volgt de gehele presentatie, met meetrapport, alle foto’s, video en plattegronden. Wie daar niet op wil wachten kan zich nu al meden voor een bezichtiging.

Aanvaarding in overleg

Voor aanvullende informatie of een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via de contactmogelijkheid op deze site. Bezichtigingen ook 's avonds en in het weekend.

ZonZone

Recent bekeken